Martinović: Poslanici vlasti ostaju u Narodnoj skupštini 1Aleksandar Martinović Foto: FoNet / Zoran Mrđa (arhiva)

Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović izjavio je danas će poslanici vlasti ostati u Domu Narodne Skupštine i da će je čuvati od onih koji bi hteli da „nasiljem, pretnjama i ucenama da preuzmu institucije i uzmu vlast u Srbiji“.

On je novinarima u Domu Narodne Skupštine kazao da su poslanici vlasti to obećali juče i da će obećanje ispuniti.

„Bićemo ovde sve dok to bude potrebno. Čuvaćemo ovaj hram demokratije od tajkuna Đilasa i Jeremića, ali i od fašističkog vođe Obradovića zato što smatramo da je važno da se poštuje izborna volja građana“, poručio je Martinović.

Martinović je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i Vladi Srbije poručio da će poslanici vlasti i dalje „biti njihovi pouzdani partneri u borbi za pristojnu Srbiju“.

Prema njegovim rečima, poslanik dmeokratske stranke Balša Božović želi da priča o tome što su policajci ušli u Skupštinu da bi skrenuo pažnju sa „fijaska“ koji je doživeo protest opozicije.

„Oni ne žele da pričaju o tome da je njihov dugo najavljivani i nikad do sad viđeni skup doživeo potpuni fijasko, nego zašto je policiija pristuna“, rekao je Martinović.

On je kazao da je više Srba krenulo iz Leposavića na miting 19. aprila nego što se skupilo „opozicionara ispred“ zgrade Skupštine Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari