Mihajlović: Negativni komentari o zdravstvenom stanju Vučića nespojiivi s ljudskošću 1Foto: FoNet/Vlada Srbije/Slobodan Miljević

Potpredsednica Vlade Srbije i vladajuće SNS, Zorana Mihajlović izjavila je danas da su negativni komentari na društvenim mrežama o zdravstvenom stanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, nespojivi s „ljudskošću, pristojnošću i težnjom da Srbija bude tolerantno društvo“.

„Danas kad se obeležava Međunarodni dan tolerancije, svedoci smo izliva mržnje na društvenim mrežama i to na vest koje se tiče zdravstvenog stanja predsednika Srbije. Elementarna pristojnost nalaže da se nijednom čoveku ne želi zlo, bez obzira da li se slažete politički ili ne“, navela je Mihajlović u saopštenju.

Poručila je da politička neslaganja ne mogu biti važnija od ljudskosti i pristojnosti.

Vučića je u petak primljen na Vojnomedicinsku akademiju zbog kardiovaskularnih problema, a danas je objavljeno da je njegovo stanje stabilno.

Srpska lista: Srbi sa Kosova žele brz oporavak Vučiću

Srpska lista je danas u saopštenju poručila da „srpski narod s Kosova i Metohije, s verom u Boga, predsedniku Aleksandru Vučiću želi brz oporavak i povratak na prvu liniju odbrane naše Srbije i budućnosti našeg naroda, posebno na stradalnom Kosovu i Metohiji“.

Vučić je u petak primljen na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu zbog kardiovaskularnih problema, a danas je objavljeno da je njegovo stanje stabilno.

U saopštenju zaključenom sa „Živ nam bio predsedniče!“, predsednik Srpske liste Goran Rakić je ocenio da je „sramno i tužno da kvazi-opozicija u Beogradu prolazne zdravstvene probleme predsednika Aleksandra Vučića tretira kao svoj politički uspeh, čime čitavoj javnosti stavlja do znanja svoje nečoveštvo“.

„Ovaj narod ceni rad i borbu za Srbiju predsednika Aleksandra Vučića, a ne vaše laži i mržnju kojom zasipate budućnost Srbije“, piše u tekstu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari