Milićević: Obaveza poslanika je da štiti nacionalne interese 1Foto: FoNet/Ognjen Stevanović

Đorđe Milićević, potpredsednik i šef poslaničke grupe Socijalistička partija Srbije rekao je na konferenciji za novinare da nije sporno da neko bude opozicija ,ali da nije dobro da neko bude opozicija nacionalnim interesima sopstvene države i sopstvenom narodu.

Prema njegovim rečima obaveza narodnih poslanika, bili oni opozicija ili vlast je da štite nacionalne interese.

Komentarišućitvrdnje Marinike Tepić da je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić uzimao novac od privrednika i trgovaca oružjem kako bi izdejstvovao povlačenje priznanja Kosova, Milićević je rekao da njega ne brinu pritisci zapada i Prištine, već to što se u Skupštini Srbije „sluša ono što Pacoli govori“.

„Jasno je da je da je izborna kampanja počela i to od onih koji najavljuju bojkot izbora. SPS je navikao na negativnu kampanju i mi molimo opoziciju neka nas napada što više , jer naš rejting tada raste više . Uostalom naši rezultati su prepoznatljivi ,a to je da je 17 država povuklo priznanje Kosova i to niko više ne može da ospori “ , rekao je Milićević, dodajući da su „, istinotost tvrdnje Tepićeve već demantovali i Ivica Dačić, ali i šef njegovog kabineta Nikola Nedeljković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari