Milićević pozvao nadležne da reaguju na napade na Rističevića 1 Foto: FoNet/Zoran Mrđa

Šef poslaničke grupe Socijalističke partije Srbije Đorđe Milićević pitao je danas da li su napadi norma politike u Srbiji i pozvao nadležne da reaguju na napade na poslanika Marjana Rističevića.

On je osudio napad na Rističevića i istakao da to ne sme da bude norma društvenog ponašanja u Srbiji.

Milićević je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije rekao da je Dimitrije Ljotić rekao da mu nisu potrebni birači već borci, a da lideru Dveri Bošku Obradoviću nisu potrebni glasači, već želi da na vlast dođe bez izbora.

On je pozvao poslanike oplzicije da uđu u parlamenet i da se argumentovano raspravljaju, ali da opozicija to ne čini jer je „politički impotentna“. Milićević je rekao da su se pre nekoliko dana koristile „suze i deca“ i da je njemu žao sve dece, jer ona nisu birala da im se roditelji bave politikom.

„Ako ste hteli da budete drugačiji od drugih onda je Đilas trebalo da pozove ove jurišnike i kaže gospodine Obradoviću izvini se predsednici Skupštine, predsedniku administrativnog odbora“, rekao je Milićević.

On je opoziciju pozvao i da izađe na izbore. Upitan zašto se menja izborni zakon 40 dana pred izbore, Milićević je rekao da nigde ne postoji pisano pravilo da se izborni zakoni ne mogu menjati u izbornoj godini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari