Mirović se teleportuje, Orlić pilotira letećim automobilom (VIDEO) 1

Posle objavljivanja prvog kratkog spota „Digitalna budućnost Srbije“ u nedelju uveče, u kome je glavna akterka potpredsednica Srpske napredne stranke Marija Obradović, vladajuća stranka objavila je još dva nastavka futurističke sage.

U „glavnoj ulozi“ drugog dela se našao funkcioner SNS-a i predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, koji se „teleportuje“ u Novi Sad.

– Već ste stigli? Stižem odmah – govori Mirović u telefon, zatim na displeju teleporta bira destinaciju i nestaje.

https://www.instagram.com/p/B3UjqWBI-CX/

Ključnu rolu u trećem nastavku „digitalne budućnosti“ vladajuće partije izneo je zamenik šefa poslaničke grupe SNS-a u republičkom parlamentu Vladimir Orlić.

U spotu Orlić sedi u letećem automobilu poput onih koje se mogu videti u naučnofantastičnim filmovima. Na ruci nosi pametni sat koji na njegovoj nadlanici projektuje opciju „leteći mod“, koju aktivira dodirom.

– Leteći mod uključen – izgovara glas virtuelnog asistenta, a Orlić glasom izdaje komandu „vrata garaže“ i sa nebodera odleće svojim letećim automobilom.

https://www.instagram.com/p/B3Wz9CVo9AO/

Portali bliski vlasti tizere naprednjaka prenose uz naslove „SNS pomera granice“, a video uradke „Digitalna budućnost Srbije“ već nazivaju kampanjom. Dok na društvenim mrežama jedni ismevaju idejno rešenje kojim SNS svojim glasačima želi da približi proces digitalizacije, drugi tvrde da tizeri postižu svoj cilj: pogađaju SNS-ovu ciljnu grupu, dok istovremeno iritiraju političke neistomišljenike, što samo doprinosi još većem broju pregleda.

Prema najavama provladinih portala, video sa Vladimirom Orlićem u letećem automobili neće biti poslednji koji je objavljen.

Podsetimo, u prvom tizeru koji je na zvaničnim profilima SNS-a objavljen u nedelju uveče, potpredsednica te stranke Marija Obradović iz kese vadi polupripremljenu malu picu, koju stavlja u futuristički aparat, u kome nastaje pica standardne veličine. „Sine, večera“, izgovara Obradović dok praćena energičnom muzikom drži najprepoznatljivije jelo italijanske kuhinje, čime se prvi tizer završava.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

26 reagovanja na “Mirović se teleportuje, Orlić pilotira letećim automobilom (VIDEO)”

  1. SNS hvata panika jer znaju da mogu izgubiti naredne izbore i da bi u tom slučaju bili progonjeni zbog krađa, prevara i korupcije pa smišljaju načine kako da zbune policiju i nadleže organe za borbu protiv korupcije.

    • A ko ce da ih progoni? Koga to iz trenutne opozicije ste prepoznali kao nekoga ko ce ustvari nekoga od njih da ganja po sudovima? Bilo je tu i ljudi koji su u Skupstini drzali robijasku kosulju jednog od (tada, ali i sada) na vlasti, pa nikom nista. Svi su oni utaljeni.

      • Državni organi izvršne vlasti sa nalogom državnih organa sudskih vlasti treba da zakonski progone svakog ko je korumpiran, ili krši zakon na bilo koji drugi način, pa tako i SNS-ovce, a ne neko drugi, a svako ima pravo da podnese sudovima tužbu protiv nekog za koga sumnja da krši zakon .

    • Pa celu priču su ukrali iz filma Back to the future, s tim da ovo njihovo uopšte nije zabavno. Imaju više para pa sada snimaju svoje bajke koje slušamo poslednjih sedam godina.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.