Narodna stranka ne odustaje od bojkota 1Foto: FoNet/ Zoran Mrđa

Odluku od bojkotu izbora smo doneli 20. avgust prošle godine i ta odluka se neće promeniti, rekao je danas poslanik Narodne stranke Miroslav Aleksić.

On je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije rekao da će se Narodna stranka ponašati odgovorno i dosledno i neće lagati građane. Aleksić je poručio građanima da na dan izbora ostanu kod kuće, da ne izlaze zbog svoje bezbednosti, ali i zbog načina na koji ih je vlast „zakazala“ i nepostojanja nijednog elementarnog uslova za njihovo održavanje.

Prema njegovim rečima, vlast će na izborima takmičiti sama sa sobom i „nastaviti da sedi u svojim foteljama, ne razmišljajući šta će da se dogodi“. Aleksić je rekao da se šteta zbog prisile tokom vanrednog stanja odražava i na građane Srbije, jer se ljudi hapse, sudi im se putem skajpa.

A za to vreme se huligani kreću sa bakljama tokom policijskog časa, sa dozvolama koje im je dala vlast, dok su građani u kućnom pritvoru. To ne postoji nigde u svetu, ukazao je on i ocenio da to predstavlja izrugivanje građanima, na koje se ne sme ćutati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari