Narodna stranka otkrila napadača na svog člana 1

Narodna stranka saopštila je da je identifikovala izvršioce brutalnog napada na šefa izbornog štaba Narodne stranke u Smederevskoj Palanci Igora Milenkovića.

U saopštenja se navodi da je danas njen Pravni tim podneo krivičnu prijavu protiv koordinatora Srpske napredne stranke (SNS) za izbore u Smederevskoj Palanci Branka Malovića i njegovih saradnika.

Narodna navodi da je reč o kik-bokserima iz Pančeva.

Identifikovani napadači, kao i njihov naredbodavac su iz Pančeva, odakle je i Malović, potpredsednik Izvršnog odbora SNS, navodi se u saopštenju.

Narodna ocenjuje da se za vreme vlasti Aleksandra Vučića i „njegove kriminalne bulumente“ borba mišljenja i uverenja pretvorila u borbu za goli život između plaćenih batinaša i ubica koje štiti policija i siromašnih građana kojima je dat izbor između toga da prodaju svoj glas ili da budu prebijeni na pragu sopstvene kuće.

Ukoliko naprednjačke siledžije misle da će još dugo moći nekažnjeno da terorišu građane Srbije, grdno se varaju jer će ih pravda zasigurno stići, kao i njihove nalogodavce, piše u saopštenju.

Pravni tim Narodne stranke, kako se ističe, boraviće u Smederevskoj Palanci u subotu i nedelju kako bi hitno reagovao na sve nepravilnosti i nove pokušaje nasrtaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari