Narodna stranka Trstenik: SNS zadužio građane za 280 miliona dinara, ne zna se kako troše novac 1Foto: Logo

Opština Trstenik danas je zadužila građane za novih 75 miliona dinara, a ukupno 280 miliona dinara za prethodne četiri godine, a nije jasno za šta je toliki novac potrošen, što je dokaz da je lokalna naprednjačka vlast apsolutno nesposobna za upravljanje opštinom, izjavio je predsednik Opštinskog odbora Narodne stranke Trstenik Vladan Miodragović.

„Na današnjoj sednici Skupštine opštine jedna od tačaka bila je i novo zaduživanje u iznosu od 75 miliona dinara. U materijalu koji smo dobili ponovo postoje samo opšti opisi za šta će novac biti potrošen, ali nema konkretnog obrazloženja. Time će se u narednim godinama baviti nadležni organi“, naveo je Miodragović.

Miodragović je istakao da Narodna stranka „budno prati pljačku građana opštine Trstenik“, iako bojkotuje rad lokalnog parlamenta.  

„Za četiri godine naprednjaci su građane Trstenika zadužili za ukupno 280 miliona dinara, a niko ne zna za koje namene oni troše taj novac. Loka vlast je 2016. godine građane zadužila za 70 miliona dinara, a 2017. godine za 60 miliona, dok je prošle godine za dug povećala za 75 miliona dinara“, dodao je Miodragović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari