Narodna stranka: Vučević se boji štandova 1

Gradski odbor Narodne stranke (NS) Novi Sad najoštrije osuđuje zloupotrebu Komunalne inspekcije od strane gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića za pritisak na Narodnu stranku i zastrašivanje građana da se izjasne o odlukama koje u njihovo ime donosi aktuelna gradska vlast, saopštila je večeras ova stranka.

Od kada je započeta akcija „Odbranićemo Spens. Odbranićemo Novi Sad“, Narodna stranka trpi sve učestalije napade zbog, sada već očigledne, nepodeljene podrške građana toj inicijativi.

Zloupotreba gradske inspekcije eskalirala je neovlašćenim i nasilnim pokušajem uklanjanja štandova Narodne stranke iako je zauzeće javne površine za sprovođenje ove aktivnosti uredno prijavljeno i plaćeno.

Strah i panika režima više su nego očigledni. Sada se boje i podele letaka na štandovima.

Gradski odbor Narodne stranke se zahvaljuje pripadnicima Policijske uprave Novi Sad, Komunalnoj policiji, kao i velikom broju sugrađana koji nisu podržali nelegalni i bahati pokušaj uklanjanja štandova od strane komunalnih inspektora. Oni su time pokazali da su na strani zaštite osnovnih građanskih prava da se izrazi protest protiv destruktivne politike gradske vlasti.

Milošu Vučeviću, kao inspiratoru i organizatoru represije poručujemo da se Narodna stranka neće povlačiti i da ćemo beskompromisno čuvati vrednosti i simbole Novog Sada,navedeno je u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari