Narodna stranka: Vučević se boji štandova

Ostavite komentar


  1. Nema cega da se boji ili bilo sta u vezi bilo cega predsednik Vucic , vec treba da se plase bas ti iz Narodne stranke ili nekih saveza ili vec kako sve sebe nazivaju JER IZA NJIH samo je ostalo rusevine i blato , a negde pepeo i TAKVI treba da se plase jer ce ih uskoro stici pravda .Vucic nema cega da se plasi jer iskljucivo radi u interesu drzave i naroda ne na recima vec rezultatima i delima.

    1. Bas ti prija sendvic?Verovatno za ovakav komentar pripadne ti i dva sendvica. Ako se nicega ne bojite u smislu da cujete sta i ostali deo naroda misli a to je vecinski deo a ne vasih 15% onda cemu torture i inspekcije koje sklanjaju legalno prijavljene standove? Bice da ste nas upravo vi uvukli u blato,prostakluk i lopovluk gde se najbolje snalazite to je vas teren.

        1. A vidim tebi pravopis pa na kraju recenice stavljas slovo a kome tu nije mesto. A ocigledno ni matematika ti ne ide jer 15% koje sam pomenuo je je stvarno stanje vasih glasova u odnosu sa sve gradjane Srbije. Vama ne ide pravopis,matematika ali zato ste poslusni i odlicno se snalazite u brlogu koji sami stvarate pa branite stavove svojih nadredjenih a u njih ni sami ne verujete!

        1. Potpisujes se kao Ilija Cvorovic a pisese kako te drugi plase? Stvarno prevazilazite sami sebe u svakom smislu. Taman pomilim da vasim glupostima nema kraja kada vise pokazete sa mozete jos bolje,vise,naprednije da nastavite sa glupostima. Vi bas odradite svaki sendvic svaka cas.

    2. Ko je Vučića pomenuo?!
      Prvo pročitaj sa razumevanjem, pa onda udri po tastaturi!!!

  2. Manite inspekciju, vadite se na neistinu, da ste prijavili skup policiji i platili komunalnu taksu, dobili odobrenje bilo bi ok ali Vi ste bahati.

  3. Posto ocigledno Narodna staranka nema podrsku medju gradjanima Novog Sada svoju nemoc prebaciju na gradsku vlast, istina je sasvim drugacija vadite se na neistinu, da ste prijavili skup policiji i platili komunalnu taksu, dobili odobrenje.

  4. Nema cega da se boji ili bilo sta u vezi bilo cega predsednik Vucic , vec treba da se plase bas ti iz Narodne stranke ili nekih saveza ili vec kako sve sebe nazivaju JER IZA NJIH samo je ostalo rusevine i blato , a negde pepeo i TAKVI treba da se plase jer ce ih uskoro stici pravda

  5. Posto ocigledno Narodna staranka nema podrsku medju gradjanima Novog Sada svoju nemoc prebaciju na gradsku vlast, istina je sasvim drugacija vadite se na neistinu, da ste prijavili skup policiji i platili komunalnu taksu, dobili odobrenje.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.