Nikolić čestitao rođendan Putinu 1Foto: FoNet AP

Predsednik Republike Tomislav Nikolić uputio je rođendansku čestitku predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu.

„Poštovani gospodine predsedniče,
Veliko mi je zadovoljstvo da Vam, povodom Vašeg rođendana, uputim srdačne čestitke i najbolje želje za dobro zdravlje, ličnu sreću i uspeh.

Vaše beskompromisno zalaganje za napredak Ruske Federacije, kao i za očuvanje mira i stabilnosti u svetu, poštovanje fundamentalnih načela međunarodnog prava i principa jednakosti svih zemalja bez obzira na njihovu veličinu, svrstava Vas u red malobrojnih državnika sveta koji uživaju podršku svih koji veruju u ideale istinske ravnopravnosti, slobode i demokratije.

Budite uvereni, gospodine predsedniče, da u Vašim naporima i iskušenjima na koje nailazite na tom putu imate punu podršku naroda Srbije.

Međusobno razumevanje i uvažavanje, kao i uzajamno poverenje koje među našim narodima istorijski postoji, predstavljaju čvrst temelj za dalji razvoj tradicionalno bliskih odnosa i saradnje između naših zemalja i jačanje prijateljstva naših bratskih naroda.

Želeći Vam još jednom dobro zdravlje, sreću u ličnom životu, kao i puno uspeha u Vašem odgovornom poslu na čelu Ruske Federacije, primite gospodine predsedniče, izraze mog najdubljeg uvažavanja.“

Navodi se u rođendanskoj čestitci Putinu.

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari