Novaković: Vrbaški uranak - sprečimo maltretiranje svih koji ne misle kao SNS 1Borislav Novaković Foto: N1

Narodna stranka pozvala je sve predstavnike medija i prijatelje Ognjena Vujičića na skup sutra, u sredu, 29. avgusta, u 6.30 u Vrbasu ispred „Centar kafea“ na – „Vrbaški uranak“.

Namera vlasti u Vrbasu je da sutra ujutru protivpravno ukloni letnju baštu „Centar kafea“, samo zato što Ognjen Vujičić, suvlasnik kafea, nijednog trenutka nije skrivao svoju pripadnost Narodnoj stranci, navodi se u pisanoj izjavi poverenika Narodne stranke za Vojvodinu Borislava Novakovića.

Narodna poziva građane da prvu jutarnju kafu, popiju u „Centar kafeu“ i tako izrazimo protivljenje nameri Andreja Vučića da po Vrbasu i Vojvodini kažnjava i maltretira sve koji ne misle kao SNS.

Neka „vrbaški uranak“ označi početak vidljive borbe i suprotstavljanja politici Aleksandra Vučića, koji vređa, nipodaštava i omalovažava sve političke neistomišjenike, navodi se u izjavi Novakovića.

Takođe se anvodi da ovo nije samo gest solidarnosti prema Ognjenu Vujičiću nego prema svima koji ubuduće mogu doživeti istu sudbinu, ako sada oćutimo i pognemo glavu.

Narodna stranka ne dozvoljava da se legalizuje kafana na Pančićevom vrhu i rušenje Savamale, samo zato što to podržava Aleksandar Vučić, a da se protivpravno ruši letnja bašta u Vrbasu, jer Andrej Vučić želi da uputi poruku, kako će proći svaki građanin koji ne skriva pripadnost opozicionoj stranci, zaključuje Borislav Novaković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari