Novaković: Vrbaški uranak – sprečimo maltretiranje svih koji ne misle kao SNS

Ostavite komentar


  1. Zakon mora da se postuje i sve sto je nelegalno mora da se rusi. To sto je doticni gospodin navikao da za vreme vladavine njegovih lidera radi i gradi sta hoce sada ne prolazi. Te price o mrznji nek ostavi za nekog drugog.

    1. Jedno pitanje za ovog bota:
      Zakon mora da se postuje — pa zasto vucic ne postuje Ustav RS nego radi na odcepljenju teritorije RS ?
      i sve sto je nelegalno mora da se rusi — koliko vidim SNS nelegalno rusi poSrbiji, na primer Savamala ili potapljanje crkve itd
      Redakcijo molim vas objavite moj komentar!

      1. Jedno pitanje za ovog bota:Da li vi po direktivi pišete sintagmu poštovanje ustava RS?

    2. Ocigledno ne znas o cemu pricas.
      Coveku hoce da uklone bastu ispred lokala, iako je platio zakup za nju, dok drugima, koji nisu opoziciono nastrojeni, ne uklanjaju, iako nisu platili zakup. Kso sto je poznato, ni restoran na Pancicevom vrhu, koji je nelegalno sagradjen, nije srusen, kao ni mnogi drugi objekti sirom Srbije. Rudi se samo ono sto smeta rezimu. Nece moci jos dugo…

  2. Zasto doticni Ognjen ne kaze kako je dosao do novca za bastu? Dosao je tako sto je dobio pare od pokrajinske vlade i radio prosle izbore za sns, i sad kad je „pukla tikva“, sad je odjednom najveci opozicionar, a on i njegov tata su sve stekli za vreme radikala, sada preobucenih radikala-naprednjaka!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.