"Jedan od pet miliona": Pozvali građane da budu uzbunjivači 1Foto:FoNet

Građani koji su se i danas okupili na  protestu u organizaciji Udruženja jedan od pet miliona ponovo su podržali uzbunjivače.

Učesnici protesta su ispred zgrade Radio televizije Srbije , pozvali građane da budu uzbunjivači i nalepnicama  „Krajnje je vreme budite(se) uzbunjivači“ prekrili ulazna vrata RTS-a.

Jedan od organizatora protesta Srđan Marković pozvao je novinare RTS-a koji se deklarišu da pripadaju pokretu Jedan od pet miliona, da budu hrabri i probude se.

„Niste sami, oni se plaše našeg zajedništva“, rekao je Marković i naveo da RTS danas nije servis građana, već Srpske napredne stranke.

Marković je pozvao direktora RTS-a Dragana Bujoševića da profesionalno radi svoj posao, ili da se povuče sa tog mesta.

Prethodno građanima su su se obratili uzbunjivač policajac Milan Duvanović i studetkinja i jedan od organiozatora protesta, Valentina Reković

U povorci na čijem je čelu veliki transparent „Bojkot“ građani su večeras zastali kod zgrade predsedništva i skandirali protiv predsednika države Aleksandra Vučića.

„Ovde bi trebalo da bude predsednik države, a u zgradi sedi Vučić“, rekao je jedan od organizatora protesta Miodrag Simović

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari