Novosađanka odbila paket SNS-a, ne zna odakle im podaci o njoj 1Novi Sad Foto: Arsenije Mandić

Jedna penzionerka iz Novog Sada izjavila je danas da su je aktivisti Srpske napredne stranke (SNS) zvali telefonom kako bi joj uručili paket pomoći i kazala da ona tu pomoć nije tražila i da ne zna odakle im njen broj telefona i njeni lični podaci.

„Pitala sam ih da li im je poznato da je nezakonito to što rade, na šta mi nisu ništa odgovorili“, kazala je ta Novosađanka agenciji Beta.

Ona je precizirala da je osoba koja ju je pozvala sa mobilnog telefona na njen mobilni telefon raspolagala njenim imenom i prezimenom, adresom stanovanja i brojem telefona, iako ona nikada nije dala te podatke SNS-u.

„Rekli su mi da zovu redom sve pristalice i podržavaoce SNS-a, što ja nikada nisam bila“, kazala je Novosađanka koja nije želela da joj se navodi ime.

Pokret „Jedan od pet miliona“ saopštio je danas da gradonačelnik Novog Sada i visoki funkcioner SNS-a Miloš Vučević treba da vrati penzionerima novac „koji im je četiri godine uzimao”, umesto što se „hvali“ najavom podele 40.000 paketa penzionerima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari