NS: Osuđujemo Šešeljev govor mržnje o Vuku Jeremiću 1Foto: FoNet/ Marija Đoković

Gradski odbor Narodne stranke u Kruševcu demantovao je juče navode Vojislava Šešelja iznete u Jutarnjem programu na Hepi televiziji o umešanosti njenih članova u incident koji se desio na Trgu glumaca i napadu na prostorije Srpske radikalne stranke u Kruševcu.

„Tvrdimo da nijedno od prikazanih lica u programu ove televizije sa nacionalnom frekvencijom nije član Gradskog odbora Narodne stranke u Kruševcu niti je bilo koji član imao veze sa pomenutim događajem. Osuđujemo retoriku Vojislava Šešelja u navedenoj emisiji i pozivamo REM da sankcioniše vulgarnost, govor mržnje usmeren ka predsedniku Narodne stranke Vuku Jeremiću i neistine o članu Glavnog odbora Narodne stranke Predragu Petronijeviću“, navodi se u saopštenju.

„Za neistine iznete živom televizijskom programu na račun Predraga Petronijevića nazivajući ga narko-dilerom iz Kruševca i čovekom koji je platio N. N. lica da ovaj napad izvede, Predrag Petronijević će uz pomoć Pravnog tima Narodne stranke podneti tužbu nadležnom sudu protiv Vojislava Šešelja i Aleksandra Šešelja“, dodaje se.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari