Obradović: Policija u Lučanima privela kandidata SZS za odbornika 1Foto: Nenad Đorđević/FoNet

Predsednik Dveri Boško Obradović izjavio je danas da je policija u Lučanima privela na informativni razgovor kandidata Saveza za Srbiju za odbornika u Skupštini Lučani Vukašina Vujovića zbog cepanja bilborda Srpske napredne stranke (SNS) u selu Kotraža što je, kako kaže, još jedan od pritisaka na opoziciju pred lokalne izbore 16. decembra.

On je dodao da je Vujović priveden sa radnog mesta i da je u policiji proveo dva sata.

Obradović je dodao da advokati Dveri razmatraju podnošenje tužbe zbog toga.

„Gde smo mi to stigli i šta nas još čeka od ove vlasti. Ja razumem da (predsedniku Srbije Aleksandru) Vučiću pada rejting. Ja razumem da je on nervozan zbog toga. Ja razumem da Savezu za Srbiju raste rejting i da je on već druga po veličini politička snaga u Srbiji, ali ne može Vučić na silu da zadrži vlast“, rekao je Obradović.

Obradović je dodao da je do sada zabeleženo 10 krupnih neregularnosti u toku predizborne kampanje za izbore u Lučanima.

„Izbori su već sada neregularni, ali izlazimo da bismo odbranili ljude koji žele slobodno da glasaju, da bismo im ‘pokazali zube’ i da bi shvatili da ne mogu više da kradu, da lažu ovaj narod, da ne mogu više da kontrolišu sve medije i život u Srbiji“, rekao je Obradović.

On je još jednom pozvao vlast da objavi ime uhapšenih osoba koje su napale Borka Stefanovića u Kruševcu i aktivistkinju SNS Nadu Jovanović (64) u Lučanima i zapitao da li su oni članovi SNS i zašto se vlast plaši da saopšti njihova imena.

Obradović je rekao da cela varošica Lučani zna ime čoveka sa kojim se Nada Jovanović verbalno sukobila, i da je on član jedne od frakcija SNS u Lučanima, ističući da on ne zna da li je taj muškarac i fizički nju napao i da li je uopšte uhapšen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari