Obradović: Policija u Lučanima privela kandidata SZS za odbornika

Ostavite komentar


  1. Opozicija treba da se stidi svog ponasanja.Nasilje i agresivnost je jedina politika koju oni,gradjanima nude.Kandidat SZS je zasluzio da bude u zatvoru,jer se bahato ponasao,a bahatost se nece u Srbiji tolerisati.

  2. Rejting opada opoziciji jer Vucica ne vade iz usta i samo nasiljem zele da dodju na vlast.

    1. kaktus037:Srbija praktično nema opoziciju. Ovakvu opoziciju bi poželila svaka vlast.

    1. Da li vi botovi shvatate da će po promeni vlasti ,da se nađe preletač koji će izdiktirati ceo botovski imenik sa sve adresama. Mene stvarno interesuje kako nemate stida da pišete takve stvari. Ovo prevazilazi i severnokorejce u borbi za Kimovu blagonaklonost.

  3. Kao pristalica SZS zelim da postavim najiskrenije i principijelno pitanje: kako se, kojim cudom, kojom carolijom, svaki moguci incident koji se dogodio , od pocetka stvaranja Saveza, iskljucivo lepio bas i iskljucivo na Dveri i Boska Obradovica ? Ako neko ima odgovor bio bih blagodaran do neba.

  4. Pitam zato sto se stice utisak da ovaj covek i njegov pokret neprestano proizvodi negativno talasanje po medijima i na taj nacin opstruiraju citav Savez sto ide na ruku vladajucoj koaliciji. Povedite racuna gospodo, obuzdajte vaseg partnera, dok ne bude dockan.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.