Parović: Suzana Vasiljević da iznese svoja saznanja o rušenju vlasti iz inostranstva 1Foto: FoNet/ Aleksandar Barda

Narodni slobodarski pokret pozvao je danas savetnicu za medije predsednika Srbije Suzanu Vasiljević da javno iznese saznanja o tome da se neko iz opozicije povezao sa nekim iz inostranstva sa ciljem obaranja vlasti.

„Jako je loše i ujedno opasno da se vrši javna stigmatizacija opozicije kako je u dosluhu sa strancima, i samim tim ‘izdajnička’. Tu veliku grešku je svojevremeno napravio režim Slobodana Miloševića koji je sve svoje protivnike označio lopovima i izdajnicima i time zaista omogućio da se deo lopova i izdajnika umeša među opravdano nezadovoljan narod čime je i nastupio državni problem u kome smo i danas. Takođe, jako je loše to što kao vlast zloupotrebljavate poluge moći da neovlašćeno pratite političku konkurenciju, a sve sa ciljem održavanja veštačke političke scene u kojoj je javnost podeljena na one koji su za Vučića i one koji su protiv svih“, navodi se u saopštenju te stranke.

Taj pokret je dodao da je Suzana Vasiljević visoki državni službenik koji je u prethodnih nekoliko godina bio deo zvaničnog protokola predsednika Srbije Aleksandra Vučića na svim važnijim sastancima koje je on imao i da njene reči imaju veliku težinu, jer se podrazumeva da preko nje govori lično Vučić.

„Ovo je jako važno jer moja saznanja govore kako je državni vrh Srbije tražio od Bezbednosno-informativne agencije da vrši procenu uticaja koji Rusija ima na SPC i na taj način na srpsku javnost. S tim u vezi moja je bojazan kako Vi spremate teren da optužite pojedine vladike SPC kako su u organizaciji ‘nasilne promene vlasti’ jer ne postoji nikakvo drugo logično objašnjenje zbog čega su se pokrenule mere tajnog praćenja pojedinih crkvenih zvaničnika i sa njima povezanih lica u Srbiji“, naveo je lider Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

5 reagovanja na “Parović: Suzana Vasiljević da iznese svoja saznanja o rušenju vlasti iz inostranstva”

 1. Koliko bejaše, ovaj dobio na izborima, 0,02%, ili 0,002%? E baš je Parović relevantan da se njemu, nešto kaže.

  • Nije vazno ,koliko je dobio glasova.
   VAZNO JE STA JE REKAO.
   IZBORI SU IONAKO LAZNI,NAMESTENI ,.
   LAGALA VAS JE ,SVESNO , KISICKA,KOJA VAS JE POZIVALA DA IZADJETE NA GLASANJE,A ZNALA JE KAKVA JE SITUACIJA.
   VAMA LJUBISA ,OCITO TREBA NEKO ,KOGA SLUSATE I GUTATE ,NE UPOTREBLJAVAJUCI ONO NAJVAZNIJE,STO JEDINO LJUDSKA BICA IMAJU.

 2. izgora za pracenje o drzavnom trosku oponenata vlasti uvek ce biti..vlast u ovakvim zemljama autoritarnih sistema pocivaju na tajnim sluzbama koje sve drugo rade sem bezbednosti zemlje gradjana imovine..a sta ocekivati od zemlje koja vec 15 god nema pomaka u radu institucija a posebno u radu vlade za koju vec mladi ljudi odavno culi nisu..navikli na cara,kralja,despota,za drugo i ne znamo..navikli da je narod sluga a cinovnik gospodar..pa gde ces..ku god krenes stoje ovcarski psi i u tor vracaju …pomiriti se sa tim nece ali ni pobuniti se nece ocito je…

 3. Ocima ne mogu da vidim Radikale-SNS.
  Medjutim,veoma su u pravu sto su tražili “procenu”uticaja Ruskih službi na SPC,samim tim i na Srbiju.A uticaj je OGROMAN,POGUBAN.
  Takodje,jel vam nije čudno sto se ovaj Tovarišj javlja.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.