Paunović: Odbornici SNS u Paraćinu nisu zaključani, mogu da odu ako žele 1Foto: Medija centar

Predsednik opštine Paraćin Saša Paunović izjavio je danas da četvorica odbornika Srpske napredne stranke (SNS) nisu zaključana u opštini i da u svakom trenutku mogu da napuste prostorije opštine.

„Trenutno se u sali, koja se koristi za sednice skupštine, nalaze četvorica odbornika SNS, a u zgradi su i opštinski službenici. Zgrada ne radi do ponedeljka u 7.30 tako da nije moguć ulaz u zgradu opštine pošto opštinske službe ne rade vikendom. Opštinski službenici su tu da bi se obezbedio red u zgradi“, rekao je Paunović novinarima.

On je kazao da odbornici SNS svakog trenutka mogu da napuste zgradu.

„Nije tačno da su zatvoreni u nekoj prostoriji, mi ih nismo ni zvali da dođu, došli su sami. Tamo gde sede, mogu da sede dokle god žele. Oni odbornici koji se nalaze u zgradi svakog trenutka mogu da napuste prostorije opštine, potpuno su slobodni, nisu pod ključem. Priče o nekakvom zatvaranju i skidanju delova vrata nisu tačne“, istakao je Paunović.

Ono što je tačno, kaže Paunović, jeste da se ne može ući u opštinu od strane neovlašćenih lica, jer nema ni sednica skupštine, ni skupštinskih odbora, tako da ni odbornici nemaju potrebe da dolaze.

„Očekujemo danas nove provokacije SNS, nove performanse kakve smo imali tokom noći. To je deo njihove političke borbe. Oni navodno čuvaju institucije, da ne dodje do promene volje građana, ali kao što se zna ovde je volja građana bila takva da SNS nije na vlasti“, rekao je Paunović.

Opštinski odbor SNS Paraćin saopštio je da je predsednik opštine Saša Paunović sinoć zaključao odbornike SNS koji su ušli u prostorije opštine, skinuo ručke sa vrata od prostorija u kojima se nalaze, zaključao toalete i sprečio ih čak i da koriste vodu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari