Pogrešna politika Vučića 1Foto: Opština Čajetina

Koliko je pogrešna politika Aleksandra Vučića „EU nema alternativu“, potvrđuje odluka premijera samoproklamovane države Kosovo da svu nepokretnu imovinu proglasi za albansku, ocenio je Milan Stamatović, kandidat za predsednika Srbije.

Ovim činom stavljena je tačka na višegodišnje neistinite tvrdnje Vučića i Dačića koji su, navodno u ime Srbije, a bez mandata građana te iste Srbije, pregovarali u Briselu sa prištinskim vlastima o tobožnjoj odbrani srpskih interesa i zaštiti imovine Srbije na Kosovu i Metohiji, smatra Stamatović.

On je istakao da je ovo poslednje upozorenje upućeno naprednjačkoj vlasti da zaboravi na sve dosadašnje dogovore i da je nezavisnost Kosova surova realnost sa kojom se Vučić mora što pre suočiti.

Samo promena vlasti i izbor predsednika Srbije koji će poštovati Ustav ove države, a ne oktroisani „Ustav“ okupirane teritorije Srbije na Kosovu i Metohiji, siguran su garant da će Srbija uspeti da pregovore iz neprijateljskog Brisela premesti u Ujedinjene nacije, gde imamo podršku prijateljske Rusije i Kine, poručio je Stamatović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari