Pokret mladih "Za Niš bez straha" odgovorio na izjavu gradonačelnika Niša Zorana Perišića 1Foto: BETAPHOTO SASA DJORDJEVIC

Pokret mladih „Za Niš bez straha“ #1od5miliona saopštio je povodom izjave bivšeg gradonačelnika Niša Zorana Perišića da su nezadovoljni građani koji protestuju svakog petka šaka jada, da je zastava pod kojom hodaju iz nedelje u nedelju sloboda, i da je mladost i budućnost.

Poštovani bivši gradonačelniče Zorane Perišiću, ovim putem želimo da Vam odgovorimo na prozivke, klevete i uvrede koje ste izneli 5. februara na konferenciji za medije.

Pre svega, zastava pod kojom mi hodamo iz nedelje u nedelju je sloboda, mladost i budućnost. Naši skupovi oslobođeni su bilo kakve prinude i straha, jer nas niko ne okuplja, nudeći nam sendviče, sokove i dnevnice. A, ukoliko nam ne verujete dođite ovog petka u 18 časova i sami se uverite, jer nas u medijima svakako nećete videti.

Što se tiče ljubavi tamo gde ste je Vi i Vaši čelnici širili tamo ljubavi više nema. Samo podele, mržnja i bes. Mi na takvu ljubav ne pristajemo. Da li Vaša ljubav lomi prozore zbog nalepnice? Da li Vaša ljubav pali automobile? Da li je Vaša ljubav napala profesora Univerziteta?

Vi kažete pre sedam godina ste bili opozicija, mi kažemosedam godina ste na vlasti. Rezultate Vašeg rada možete videti svake nedelje u više od 50 gradova i opština širom Srbije. Ako sada sebi dajete za pravo da nas vređate i ponižavate, mi Vam poručujemo da nećemo ćutati kao što je gradonačelnik ćutao pred šefom stranke i ponizio sve svoje građane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari