PUF i "Sloga" zajedničkim spotom podržali Đilasovu listu 1

Pokret ujedinjenih fantoma i Ujedinjeni sindikati Srbije „Sloga“ odlučili su da pred sam kraj kampanje na jedinstven način pruže punu podršku kandidatu za gradonačelnika Draganu Đilasu i njegovoj listi.

„U spotu „Skeledžijo – Doku*čilo“ smo dijagnostikovali sve ono što naše sugrađane – ali i sopstvenu decu, prijatelje, rođake, mnoge inteligentne, sposobne i obrazovane – tera na odlazak iz zemlje. Željko Veselinović, predsednik USS „Sloga“ i kandidat na listi, briljirao je u ulozi skeledžije, negativnog junaka koji za cilj ima da iz Srbije odstrani sve što mu nije po volji ili jednostavno natera na „dobrovoljni odlazak“, jer situacija postaje nepodnošljiva“, navodi se u saopštenju.

Oni dodaju da poluge odlučivanja, vlasti i moći u svojim rukama drže dokazano nesposobni, oni koji nemaju nikakve rezultate, prodavci magle koji to odlično godinama rade.

„Svi smo u sličnim problemima – poniženi finansijski, intelektualno i moralno. Prava radnika su na najnižim grnama ikada, potencijali nikakvi, Zakon o radu katastrofalan, a favorizovani strani investotori uništavaju domaću privredu i stavljaju radnika u robovski položaj – sličan onom na Filipinima ili Kini npr. E, to je Njegova Srbija! Ono što je najbitnije – ne dozvolimo Vrhovnom skeledžiji da nas sve redom izveze i preveze. Ne dozvolimo mu da na našoj obali ostane sam, okružen kupljenima, naivnima i lojalnima. Neophodno je da se ujedinimo sada kada je najbitnije, da pokažemo odgovornost i stav, da ne ustuknemo! Glasajmo pametno 4. marta, pufnimo ih složno“, ističe se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari