Rakić (DS): Režim ogrezao u kriminal, Srbija se pretvara u latinoameričku diktaturu 1Foto: Beta/Branislav Božić

Demokratska stranka (DS) saopštila je danas da je Srbija „pod ovakvom vlašću postala tačka na planeti koja se izbegava“, iako „režim ogrezao u organizovanom kriminalu propagandnom mašinerijom građane uverava kako smo lideri u svemu, pa i u borbi protiv pandemije“.

„Dok se mafijška vlast neprimereno i vulgarno širom Srbije poigrava sa nacionalnim simbolima, naša država postaje čuvena po organizovanom kriminalu koji je najveća pretnja ustavnom poretku i građanima“, izjavila je potpredsednica DS Dragana Rakić.

Kako je navela ta stranka, u zvaničnom dokumentu Stejt departmenta i američke ambasade u Beogradu, koji je nedavno objavljen, nalazi se upozorenje putnicima da ne putuju u Srbiju zbog kovida i organizovanog kriminala.

„Ne smemo dozvoliti da se naša država pretvori u latinoameričku diktaturu u Evropi. Zbog toga je jako značajno da se svi društveni akteri, sve opozicione snage i građani Srbije ujedine u borbi protiv mafije, jer je to ključno pitanje opstanka naše države,“ poručila je Rakić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari