Politika

Novi “Intervju na mreži” lista Danas - programski direktor Centra za istraživanje, transparentnost i odgovornost

Raša Nedeljkov (CRTA) 28. marta odgovara na pitanja na Fejsbuku

Programski direktor Centra za istraživanja, transparentnost i odgovornost Raša Nedeljkov odgovaraće direktno na pitanja građana na Fejsbuk stranici Danasa u četvrtak 28. marta od 9 časova, u okviru rubrike „Intervju na mreži“.

Foto: Zoran Drekalović
Pitanja se mogu postaviti na Fejsbuku već od danas, a Nedeljkov će na njih pisanim putem odgovarati sat vremena.

Na pitanja lične prirode se neće odgovarati, na pitanja koja su već odgovorena neće se ponovo slati odgovor, a uvredljiva će automatski biti brisana.

Najzanimljiviji odgovori potom će biti objavljeni u štampanom i onlajn izdanju Danasa.

Povezani tekstovi

Postanite član Kluba čitalaca Danas i na taj način podržite nezavisno novinarstvo.

Danas postoji sa ciljem pravovremenog i istinitog izveštavanja dostupnog svim građanima. Kupovinom Danasa, pretplatom ili članstvom u Klubu čitalaca omogućavate nam da ostanemo samostalni i potvrđujete da u Srbiji ima mesta za slobodno novinarstvo!

Više od dve decenije nismo poklekli pred trendovima opšte tabloidizacije, senzacionalizmom i komercijalizacijom sadržaja. Bili smo zabranjivani i prozivani. Ništa nije moglo da nas spreči da objektivne vesti objavljujemo svakog dana. Nijedna vlast nije bila blagonaklona prema kritici.

Zato želimo da se oslonimo na vas, naše čitaoce.

Ukoliko želite da i ubuduće nastavimo sa radom kao i do sada i još kvalitetnije, kupite Danas i postanite deo Kluba čitalaca Danasa za 990,00 dinara mesečno!

Komentari (2)

Ostavite odgovor

* Sva polja su obavezna

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Blistavi um,Japanski samuraj u borbi za ljudska prava,čovek koji zna sve a nece odgovoriti na ništa osim da se deca lepo igraju trava raste cveće miriše deca rastu,drugostbijanski fazoni stari više od jednog veka. Stavite ovog čoveka na poligraf i videćete šta je njegova vodilja. Mani kakva crna sirotinja taj za sirotinju ni bez čarapa nebi išao. Srpska sirotinja ni od vlasti ni od opozicije se leba neće najesti posebno od Danas koji vas zavlači u evroafronatoriberalno društvo gde se kao sirotinja oita nešto. Al sirotinja se opametila što bi se trošio za lopovsku državu kad lomiš kičmu ne lomi je kod stranih investitora za250 evra već beži iz zemlje nedodjije

  2. Slusala sam ga na N1, s ustvari sve bruc truc. Kako moze da kaze da bi izmene izbornog zakona bi trajale vise godina, kakva glupost. Izmena traje mesec dana, izrade se dopune I izmene I usvoji se odmah ko hoce postene izbore.