Raša Nedeljkov (CRTA) 28. marta odgovara na pitanja na Fejsbuku

Novi “Intervju na mreži” lista Danas - programski direktor Centra za istraživanje, transparentnost i odgovornost

Ostavite komentar


  1. Blistavi um,Japanski samuraj u borbi za ljudska prava,čovek koji zna sve a nece odgovoriti na ništa osim da se deca lepo igraju trava raste cveće miriše deca rastu,drugostbijanski fazoni stari više od jednog veka. Stavite ovog čoveka na poligraf i videćete šta je njegova vodilja. Mani kakva crna sirotinja taj za sirotinju ni bez čarapa nebi išao. Srpska sirotinja ni od vlasti ni od opozicije se leba neće najesti posebno od Danas koji vas zavlači u evroafronatoriberalno društvo gde se kao sirotinja oita nešto. Al sirotinja se opametila što bi se trošio za lopovsku državu kad lomiš kičmu ne lomi je kod stranih investitora za250 evra već beži iz zemlje nedodjije

  2. Slusala sam ga na N1, s ustvari sve bruc truc. Kako moze da kaze da bi izmene izbornog zakona bi trajale vise godina, kakva glupost. Izmena traje mesec dana, izrade se dopune I izmene I usvoji se odmah ko hoce postene izbore.

Ostavite komentar


Politika

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju 10

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju

Predsednik Narodne Republike Kine Si Đinping boraviće 7. i 8. maja u zvaničnoj poseti Srbiji. Prilika za cementiranje "gvozdenog prijateljstva" sa Srbijom, poručuje Peking.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.