Rašković Ivić: DSS nežno kritikuje SNS i njene naopake poteze (VIDEO) 1Foto: Danas Online / Miloš Đošić

„Današnji DSS se jako udaljio od izvornih principa Demokratske stranke Srbije“ – rekla je za portal Danasa potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić.

To se desilo, smatra ona, zbog toga što se problematizuje Peti oktobar kada je Vojislav Koštunica uz podršku kolega iz DOS-a srušio Miloševićev režim.

„Isuviše se koketira sa Srpskom naprednom strankom i vrlo nežno kritikuju njeni naopaki potezi“ – izjavila je Rašković Ivić odgovarajući na pitanja građana sa Tvitera.

Ona sa velikom pažnjom prati izbore u Americi, ali kaže kako joj je potpuno svejedno ko će pobediti.

„To gledam iz optike Srbije, šta nama donosi Tramp, a šta Bajden. Pošto je Amerika ipak ozbiljna država, politika prema Zapadnom Balkanu, bivšoj Jugoslaviji i Srbiji je davno trasirana i ona je u Stejt Departmentu. Ko god da dođe, sprovodiće tu politiku“, rekla je Rašković Ivić.

Odgovore na pitanja o preletanju iz DSS i SPO u Narodnu stranku, zašto je politički aktivna i kom resoru se nada, kao i o rešenju za Kosovo pogledajte na zvaničnom Instagram profilu Danasa – @danas.rs.

View this post on Instagram

Na pitanja građana u rubrici #vipitate portala Danasa odgovarala je političarka Sanda Rašković-Ivić

A post shared by Dnevni list Danas (@danas.rs) on

 

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

4 reagovanja na “Rašković Ivić: DSS nežno kritikuje SNS i njene naopake poteze (VIDEO)”

  1. „To gledam iz optike Srbije, šta nama donosi Tramp, a šta Bajden.“ E ovo su nasi politicari. Svakog ko ima iole mozga i osecanja itekako zanimaju klimatske promene, nuklearno naoruzanje, rasizam, ljudska prava,… Tuzno ko nam se bavi politikom. Kladio bih se da joj je Tramp u srcu. Konzervatian i glup.

  2. Baš me interesuje kako bi „psihijatar“ Rašković-Ivić „postavila dijagnozu“ „političarki“ Rašković-Ivić koja je se „našetala“ po funkcijama dok nije „postala ambasador“ u Italiji u vreme Jeremića koji je bio „ministar spoljnih poslova“ „zadužen“ da obezbedi sebi mesto kao gensek UN, u vreme najveće pljačke i rasprodaje Tadića i Dačića i pljačke sa FIATom.
    I gle sada Rašković-Ivić „nacionalista“ ponovo sa „drpokratom“ Jeremićem koji „nije više“ „drpokratea“ nego je „narodnjak“
    Treba biti posebna ličnost pa se ne gaditi sam sebe kad se pogledaš u ogledalo kao „naši opozicioni“ političari
    PS Vučić Dačić i „ekipa“ se i negleadju u obledalo jer su „rođeni bez obraza“ kao pedigrirani Brozovi kriminalci

  3. Gospodjo, tvoj nekadašnji predsednik Koštunica je rekao „nema revanšizma“ i okružio se zatim Miloševićevim ljudima. I zbog tog „nema revanšizma“ ubijen je Zoran Djindjić i zato smo tu gde jesmo danas. Ne bi to bio revanšizam, već bi ljudi koji su upropastili i opljačkali zemlju završili u zatvorima. To je bio jedini način da se sprovede istinska reforma u Srbiji i ojačaju demokratske vrednosti. A evo nam sada autokrate Aleksandra Vučića i Vulina za ministra policije. Ne zna čovek da li da se smeje ili da plače.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.