Rašković Ivić: DSS nežno kritikuje SNS i njene naopake poteze (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. „To gledam iz optike Srbije, šta nama donosi Tramp, a šta Bajden.“ E ovo su nasi politicari. Svakog ko ima iole mozga i osecanja itekako zanimaju klimatske promene, nuklearno naoruzanje, rasizam, ljudska prava,… Tuzno ko nam se bavi politikom. Kladio bih se da joj je Tramp u srcu. Konzervatian i glup.

  2. Baš me interesuje kako bi „psihijatar“ Rašković-Ivić „postavila dijagnozu“ „političarki“ Rašković-Ivić koja je se „našetala“ po funkcijama dok nije „postala ambasador“ u Italiji u vreme Jeremića koji je bio „ministar spoljnih poslova“ „zadužen“ da obezbedi sebi mesto kao gensek UN, u vreme najveće pljačke i rasprodaje Tadića i Dačića i pljačke sa FIATom.
    I gle sada Rašković-Ivić „nacionalista“ ponovo sa „drpokratom“ Jeremićem koji „nije više“ „drpokratea“ nego je „narodnjak“
    Treba biti posebna ličnost pa se ne gaditi sam sebe kad se pogledaš u ogledalo kao „naši opozicioni“ političari
    PS Vučić Dačić i „ekipa“ se i negleadju u obledalo jer su „rođeni bez obraza“ kao pedigrirani Brozovi kriminalci

  3. Gospodjo, tvoj nekadašnji predsednik Koštunica je rekao „nema revanšizma“ i okružio se zatim Miloševićevim ljudima. I zbog tog „nema revanšizma“ ubijen je Zoran Djindjić i zato smo tu gde jesmo danas. Ne bi to bio revanšizam, već bi ljudi koji su upropastili i opljačkali zemlju završili u zatvorima. To je bio jedini način da se sprovede istinska reforma u Srbiji i ojačaju demokratske vrednosti. A evo nam sada autokrate Aleksandra Vučića i Vulina za ministra policije. Ne zna čovek da li da se smeje ili da plače.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.