Rašković Ivić: Miloš Jovanović je pokušao od mene da napravi krpu 1Sanda Rašković Ivić Foto: Fonet/Nenad Đorđević (Arhiva)

Reagujući na izjavu Miloša Jovanovića da se sama isključila iz DSS, Sanda Rašković Ivić je za Komentarpress.net rekla da su takvi kao što je Miloš Jovanović od nje pokušali da naprave krpu.

Jovanović je u intervjuu za dnevni list „Blic“ ocenio da se Sanda Rašković Ivić sama isključila iz DSS, jer je javno rekla da neće poslušati odluku Predsedništva da se Đorđe Vukadinović isključi iz poslaničkog kluba DSS-a, navodi portal KomentarPress.net.

– Milošu Jovanoviću nije dosta što sam ga pre dve godine pozvala da se vrati u stranački život, pa mi je posle „zahvalio“ potpisivanjem pisma koje od mene pravi stranog plaćenika zato što sam se zalagala za zajedničkog kandidata opozicije i bila protiv koalicija sa SNS. Bio je Jovanović i među onima koji su glasali za moje isključivanje o kome je prvi javio Informer – rekla je Rašković Ivić u svojoj izjavi za komentarpress.net i dodaje da je pritisak da izbaci Vukadinovića iz poslaničkog kluba postojao zbog toga što je on javno zastupao zajednički nastup opozicije i kritikovao koalicije sa SNS.

Ona kaže da je to bilo pokazivanje mišića partijskih anonimusa, ali i ljudi poput Jovanovića koji prstom nisu mrdnuli u izbornoj kampanji.

– Od takvih zaista nisam mogla, niti htela da slušam besmislena naređenja, u stvari jalove pokušaje da od mene naprave krpu. Da potsetim Jovanovića da je pre godinu dana DSS sa SNS napravila koaliciju u Kosijeriću, a to je bilo uveliko u vreme njegovog mandata, i ne znam šta ga je sprečavalo da raskine koalicije sa SNS, jer je Vučićeva kosovska politika odavno poznata. Za vreme Jovanovićevog mandata su odbornici DSS u Grockoj glasali da Dr. Nebojša Stefanović postane počasni građanin – zaključuje Rašković Ivić

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari