Republikanska stranka: Pretnje Sandulovićevoj deci 1Predsednik Republikanske stranke Nikola Sandulović Foto: Medija centar

Republikanska stranka osudila je stvaranje atmosfere straha pred beogradske izbore.

U saopštenju zahtevaju od predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovih “sledbenika” da prestanu sa pretnjama, ucenama, lažima, napadima i na taj način stavljanjem “meta” na čelo svih onih koji javno iznesu svoje mišljenje koje ne odgovara diktatorskom režimu.

“Predsednik Republikanske stranke Nikola Sandulović nakon nastupa na televizijama u predizbornim emisijama, gde je “jasno i glasno” rekao sve što veliki broj građana misli, a ne sme da kaže, dobio je najgnusnije pretnje, koje se graniče sa “zdravim” razumom normalnih ljudi, između ostalog i to da će mu deca ostati bez očiju”, ističu u saopštenju. 

Ova stranka osuđuje i pretnje smrću lideru Srpski pokret Dveri Bošku Obradoviću i njegovoj porodici, iako se, kako navode sa politikom te stranke apsolutno razilazi i nema nikakve dodirne tačke.

Osuđujemo i privođenje kandidata za odbornika Inicijative Ne davimo Beograd zbog ispisivanja natpisa u Hercegovačkoj ulici. Republikanska stranka osudila je i napad na Marka Bastaća, nosioca liste “Šta radite bre”, novinara i svih onih koji su u prethodnom periodu dobili pretnje”, dodaje se u saopštenju Republikanske stranke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari