Ružić: Bez saradnje sa Vučićem nema ni državotvorne politike socijalista 1Branko Ružić Foto: Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave (arhiva)

„Strateško parnetrstvo koje se širom Srbije dešava sa SNS, i odličan odnos predsednika Srbije i čelnika socijalista Ivice Dačića garantuje očuvanje državotvornog jedinstva, kao i očuvanje naših nacionalnih prioriteta i to je kolorit naših međupartijskih odnosa“ – rekao je u čestvujući na godišnjici obeležavanja rada Gradskog odbora SPS u Vranju ministar Branko Ružić.

On je naveo da je „proveo dane i noći sa državnim sekretarom u Ministarstvu privrede iz redova naprednjaka Draganom Stevanovićem u interesu svih građana juga Srbije i Vranja.“

Predsednik Gradskog odbora SPS u Vranju Zoran Antić, najavio je da će na predstojećem partijskom kongresu „socijalisti iz Vranja za predsednika podržati Ivicu Dačića“.

Potpredsednik SPS iz Surdulice Novica Tončev poželeo je vranjanskim socijalistima da „u buduće budu sami na vlasti i bez koalicionih partnera“.

Proslavi 28. godišnjice Gradskog odbora SPS u Vranju nije prisustvovao ni jedan značajni funkcioner  Gradskog odbora SNS sa kojima su, lokalni  socijalisti kao manjinski partner u koalicionoj vlasti u centralnoj opštini juga centralne Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari