Sindikat sloga: Sinhronizovana i orkestrirana hajka režima na Veselinovića i Bulatovića 1Foto: sloga.org.rs

Udruženi sindikati Srbije „Sloga” osudili su danas kao „sinhronizovanu i orkestriranu hajku režima i njegovih bliskih medija ‘Pink’ i ‘Informera’ na predsednika sindikata Željka Veselinovića i potpredsednika Stranke slobode i pravde Dejana Bulatovića”, nakon konferencije za štampu i performansa koji su održali u utorak ispred Predsedništva Srbije.

Sindikati Srbije „Sloga” u saopštenju podsećaju da Veselinović i Bulatović ispred sedišta šefa države „skrenuli pažnju da deca u Srbiji gladuju, da se radnici otpuštaju, poljoprivreda propada, dok predsednik nosi skupu firmiranu garderobu”.

„Umesto logične analize koliko koštaju patike i sako predsednika Srbije, Veselinović i Bulatović se provlače kroz tabloidno blato i obeležavaju kao mete za javni odstrel na televiziji Pink, a prvi čovek Sloge od strane vlasnika Informera juče je u jutarnjem programu analiziran kao ‘pobesneo, poludeo, čovek manijak…’, dok je Bulatoviću policija u toku dana došla na vrata njegovog seoskog domaćinstva kraj Šida i nezakonito mu oduzela lovačke puške za koje ima urednu dozvolu”, navedeno je u saopštenju.

Sindikati „Sloga” pozdravili su „novinarska udruženja u Srbiji koja nisu nasela na zahtev da se osude nepostojeće pretnje novinarki lista ‘Informer’, kao radniku”.

Režim nas neće zaplašiti da nastavimo sa iznošenjem istine o katastrofalnom stanju radništva u Srbiji i poljoprivredi koja zbog uvozničkog lobija i zarobljene države propada sve više iz dana u dan, poručili su u saopštenju sindkati „Sloga”.

Udruženi sindikati Srbije će, kako je najavljeno, nadležnom organima podneti tužbe zbog brutalnog vređanja predsednika „Sloge”, a novac po okončanju parnice i presude biće doniran u humanitarne svrhe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari