Foto: Jutjub/Printskrin

Vlada Kosova smenila je zamenicu ministra pravde Vesnu Mikić, inače članicu Srpske liste, nakon što je na Fejsbuku napisala da je NATO agresija na SR Jugoslaviju predstavljala „namerno planiran genocid“.

„Još jednom je poslata jasna poruka da politički predstavnici Albanaca žele da u svojim institucijama imaju privid multietičnosti i poslušnike koji će biti dekor i nemi posmatrači stradanja srpskog naroda, iako nemaju nikakvog ugldeda niti podrške u srpskom narodu“, navela je Srpska lista.

Ta lista je navela da takvim postupcima Priština jasno pokazuje nespremnost da poštuje demokratski izraženu volju gradjana pokazanu na izborima, čime apsolutno demaskira nastojanja da ućutka sve neposlušne Srbe.

Vlada Kosova smenila je ranije danas zamenicu ministra pravde Vesnu Mikić, inače članicu Srpske liste, nakon što je na Fejsbuku napisala da NATO agresija na SR Jugoslaviju predstavljala „namerno planiran genocid“ koji je, kako je navela, usledio posle „decenije borbe protiv albanskih terorista“, preneo je portal Kossev.

 

Povezani tekstovi