SNS: Lakše je šetati nego rešavati probleme građana 1Novi Sad Foto: Pixabay/Danilography (ilustracija)

Novosadski odbor Srpske napredne stranke (SNS) kritikovao je danas Demokratsku stranku (DS) zbog odluke da njeni odbornici bojkotuju rad Skupštine grada Novog Sada i ocenio da je „lakše šetati nego rešavati probleme građana“.

„Odluka Gradskog odbora DS-a da njihovi odbornici od danas bojkotuju rad Skupštine grada predstavlja još jedan dokaz da interesi Novosađana nisu predmet njihovog interesovanja“, naveo je SNS u saopštenju.

SNS je optužio DS da je bojkotom rada gradskog parlamenta pokazao da ne poštuje birače i da se odlučio da se pridruži šetnji koja ima za cilj rušenje legitimno izabrane vlasti bez izbora.

SNS je pozvao DS da objasni javnosti o kakvim se to „prevarama, zloupotrebama i gaženjima osnovnih prava predstavnika gradjana koji ne podržavaju gradsku vlast“ radi, a što je navedeno u današnjem saopštenju Gradskog odbora DS-a.

„Pozivamo ih i da otvoreno saopšte građanima svoj krajnji cilj, kada svakodnevno ponavljaju da će bojkotovati izbore. Da li je u pitanju nemoć i poslednji pokušaj povratka na političku scenu? Upravo su izbori način da se proveri mišljenje gradjana, a ono je po svim istraživanjima porazno, ne samo za Demokratsku stranku, već za kompletnu opoziciju. Zato se gospodo pripremite za izbore na kojima ćete konačno otići na političko smetlište Srbije, gde vam je i mesto“, piše u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari