SNS: Nikola Jovanović da pita Đilasa zašto je most preko Ade otvoren bez upotrebne dozvole 1Nikola Jovanović Foto: Narodna stranka

Srpska napredna stranka (SNS) saopštila je danas da bi šef odbornika Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda Nikola Jovanović „trebalo da pita najgoreg gradonačelnika u istoriji Beograda, bahatog Dragana Djilasa, zašto je Most preko Ade pušten u upotrebu bez upotrebne dozvole koju je morao po zakonu da ima“.

SNS je pozvao Jovanovića da pita Đilasa „zbog čega je grad morao da izvodi dodatne radove kako bi se ispravili brojni nedostaci kako bi Most preko Ade posle osam godina konačno dobio upotrebnu dozvolu“.

„Građane Beograda je više od 14 miliona evra koštalo prevremeno, marketinško, otvaranje mosta koliko je Dragan Đilas isplatio nagradu izvođaču radova i dekorativno osvetljenje kako bi saobraćaj bio pušten pred izbore 2012. godine. To je najbolja potvrda bahatosti i osionosti Dragana Đilasa koji je zbog prikupljanja jeftinih političkih poena potrošio desetine miliona evra tokom svog mandata ostavivši Beograđanima dug od 1,2 milijarde evra“, stoji u saopštenju.

Šef odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda Nikola Jovanović izjavio je ranije danas da je anketa gradskih vlasti o Savskom mostu bila „lažna“, budući da je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić unapred znao i uživo na televiziji najavio njen rezultat, a nije bila ponuđena ni opcija da se most ne ruši.

„Građani su na sajtu Saveza za Srbiju masovno glasali da most ostane tu gde je. Savez i građani ne priznaju lažne ankete, kao što ne pristaju ni na lažne izbore“, rekao je Jovanović novinarima ispred zgrade opštine Zvezdara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari