SSP osnovala Opštinske odbore Voždovac i Zvezdara 1Foto: Logo

Stranka slobode i pravde (SSP) osnovala je danas dva Opštinska odbora, Voždovac i Zvezdara.

Ta stranka je saopštila da je za predsednika SSP Voždovac izabran Nenad Petrović, a za predsednika opštinskog odbora Zvezdara Tijana Šerbula.

„Stranka slobode i pravde Voždovac unaprediće kvalitet života svojim komšijama. Izgradićemo još jedan Dom zdravlja i zaposliti dodatne lekare i medicinsko osoblje, a najmladjim Voždovčanima obezbediti novu predškolsku ustanovu u naselju Stepa Stepanović, ali i osnovnu školu“, poručili su iz SSP.

Kako su ocenili, nedopustivo je da u 21. veku stanovnici glavnog grada „muče muku sa kanalizacijom“ i navode da će SSP Voždovac završiti kanalizacionu mrežu.

„Voždovački bioskop biće otkupljen i obnovljen, a kulturni sadržaj zajedno sa sportom vraćen u jednu od najvećih beogradskih opština“, dodaje se.

Stranka slobode i pravde Zvezdara garantuje da će Mirijevo dobiti novu osnovnu školu koju će izgraditi za šest meseci posle promene vlasti.

„Izgradićemo obdanište, a u Dom zdravlja vratiti specijalističke službe. Zvezdara više neće biti opština u kojoj napreduje divlja gradnja, a gradjani u svojim domaćinstvima nisu priključeni na kanalizaciju, već će biti dobro uredjena opština u kojoj svi gradjani mogu da žive bezbedno i kvalitetno“, navode iz SSP-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari