SSP: Vučić u parlament dolazi da se obračuna s opozicijom 1Foto: Stranka slobode i pravde

Na osnovu svega što je Aleksandar Vučić danas izgovorio, jasno je da dolazi u parlament da bi vređao i obračunao se sa opizicijom i svima koji drugačije misle, a ne da bi građanima položio račun za sve što je u vezi sa Kosovom radio prethodnih sedam godina, saopšteno je iz Stranke slobode pravde.

Kako se navodi u saopštenju SSP, Aleksandar Vučić zaboravlja da je bio deo vlasti koja je uvela zemlju u rat sa svetom i povukla vojsku i policiju sa Kosova i Metohije, što je dovelo do egzodusa srpskog stanovništva. Umesto da ga pitamo zašto je pričao da vodimo „pet nula“, da imamo nikad bolji položaj u svetu i slične stvari, pitamo ga samo jedno:

„Koja se zastava, Aleksandre Vučiću, vijorila na sudu u Kosovskoj Mitrovici kada si došao na vlast? Da li su sudije bile u kosovskom sistemu ili sistemu države Srbije? Zašto građanima Srbije ne kažeš da se prvi put pre pet dana na izborima u severnom delu Kosova moglo glasati samo sa kosovskim dokumentima?“, ističe se u saopštenju.

Iz SSP-a dodaju da bi svaki odgovoran čovek posle potpunog poraza svoje politike prema Kosovu podneo ostavku i povukao se i ne bi za svoje greške tražio opravdanja u iznošenju neistina o nečemu što se dešavalo pre deset godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari