Stefanović: Predsednik može da abolira izmanipulisane, deca su zloupotrebljena 1Nebojša Stefanović Foto: mup.gov.rs

Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je danas da bi mogao da razume da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nađe razlog da neko ne odgovara jer je učestvovao u upadu u Radio televiziju Srbije (RTS) zato što smatra da su neki „izmanipulisani i gurnuti u nešto nisu ni sami očekivali“ .

„To je zloupotreba dece, neko ih nahuška da upadnu u RTS“, rekao je Stefanović gostujući u Dnevniku TV Pink, dodajući da vođe opozicije, koji su na protestima, „guraju mlade u sukoba da bi sačuvali svoje fotelje“.

On je rekao da smatra da svako ko je počinio prekršaj i krivično delo treba da odgovara.

Kako je naglasio ne mogu se abolirati oni „koji su napadali policajce, bili sa nožem ili testerom“ i da država mora da pokaže „čvrst stav“.

„Danas su upali u RTS, sutra će, kad bi došli na vlast, upadali u kuće ako im se ne svidi šta je neko rekao“, izjavio je Stefanović.

On je rekao da je policija bila „veoma trpeljiva“ i reagovala samo kako bi sačuvala živote i imovinu.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

22 reagovanja na “Stefanović: Predsednik može da abolira izmanipulisane, deca su zloupotrebljena”

  1. Nesa od Beograda ce sad da pocne da hapsi po ulicama svakog ko nema clansku kartu sns i da ih smesta po kazamatima, a Vucic ce da ih „miropomazuje“, a sve u cilju da njegov rejting prestane da se strmoglavi.

    • Ja se slažem, deca au izmanipulusana. Zašto ne uhapsite Obradovića i njegove drugare koji su ih predvodili? Zar poslanički imunitet štiti i od krivične odgovornosti?

  2. Pa zašto onda niste uhapsili te političare koji su, ne samo huškali decu, nego i prvi ušli u RTS? Umesto toga izveli ste onaj kordon rmpalija da brani policijsku stanicu od učenica. Glupo da gluplje biti ne može, ali smešno nije uopšte.

  3. Čudno ponašanje vlastodržaca i vlasto-drški…klince u zatvor, a ovnovi predvodnici na slobodi….?

    Koju poruku šalju?

    Mali čoveče, tebi ćemo lomiti kičmu u svakom režimu.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.