Stefanović: Predsednik može da abolira izmanipulisane, deca su zloupotrebljena

Ostavite komentar


  1. Nesa od Beograda ce sad da pocne da hapsi po ulicama svakog ko nema clansku kartu sns i da ih smesta po kazamatima, a Vucic ce da ih „miropomazuje“, a sve u cilju da njegov rejting prestane da se strmoglavi.

    1. Ja se slažem, deca au izmanipulusana. Zašto ne uhapsite Obradovića i njegove drugare koji su ih predvodili? Zar poslanički imunitet štiti i od krivične odgovornosti?

  2. Pa zašto onda niste uhapsili te političare koji su, ne samo huškali decu, nego i prvi ušli u RTS? Umesto toga izveli ste onaj kordon rmpalija da brani policijsku stanicu od učenica. Glupo da gluplje biti ne može, ali smešno nije uopšte.

  3. Čudno ponašanje vlastodržaca i vlasto-drški…klince u zatvor, a ovnovi predvodnici na slobodi….?

    Koju poruku šalju?

    Mali čoveče, tebi ćemo lomiti kičmu u svakom režimu.

  4. Kako je sudija osudio decu?Direktor policije reče da su svi punoletni,da su deca do 14 godina i da sudija nije imao podatke o licima koje je osudio?Režim su uplašila dece?Protesti su otvoreni svako može da šeta ne mora da se legitimiše , iskazuje svoje nezadovoljstvo,zadovoljstvo,lični stav,a manipulatori u autobusima dele sendviče,dnevnice,flašicu vodice,ucenjuju radnim mestom,zapošljavanjem u cilju političke promocije i kampanje.

  5. Dr. Saliva Fake Degree i nova tura širenja besmisla i podela u društvu putem kanala Fake News & Reality. Za one sa jeftinijim ulaznicama Neša iz Beograda pokušava da poveže neka lica sa nekim predmetima i neke predmete sa nekim mestima. Naravno bezuspešno.

  6. oni, koji pod moranjem da ne izgube posao, vozate autobusima po Srbiji. Sram te bilo! Deci ste se najvise smucili.

  7. Ovoj uhapsenoj deci vise dobrog zeli Vucic nego Obradovic i Djilas. Pa nek razmisle sledeci put da li ce i zasto izaci na ulicu.

    1. Bojana kupicu ti sendvic i Ice Tea Peach pride ali ne lupetaj više molim te.

    1. @Sanja Šta je ovaj tvoj huligan radio 2011. godine na RTS-u, ako si zaboravila bilo je juče na N1?!

  8. Svi mi gresimo, kao i ovi sto podrzavaju SzS, vazno je samo da se vrate na pravi put.

  9. čuveni slučaj šutiranja policajca se na kraju sveo da je čovek šutnuo plastičnu bočicu, misleći da je to suzavac, u pravcu policije i to je okarakterisano kao napad na službeno lice. flašica ako je i pogodila nekog policajca on to nije ni osetio jer ga je verovatno udarila u čizmu. Ceo slučaj je inače odrađen tako što je viđen na TV a ne zato što je neko od policajaca prijavio tog dečka. svaka ti čast vučiću pretvorio si nas u klasičnu džamahiriju.

    1. Prvo, to nisu deca, nego mladi ljudi. Drugo, da li na protestima ima dece političara, živo me zanima. Gde su njihovi sinovi i kćeri, unuci, tetke strinu itd. Nisu tu, negde na zapadu studiraju i podržavaju proteste.A kada se vrate u zemlju tata će im obezbediti najplaćenije radno mesto bez obzira na njihovu mentalnu sposobnost.Bravo zemljaci, bravo roditelji, bravo profesori………

  10. Stefanoviću, deca su tupava i glupava pa su izmanipulisana, neće biti.
    Pre su izmanipulisane babe i dede na tvojim mitinzima koje dovozite autobusima.

  11. E moj Nešo, uhapsili bi vi sve koji nemaju karticu SNS nego ne smete od zapadnih tata.Rekli su oni Vuletu da hitno pušta ljude inače ode on pod led ai svi vi stručnjaci sa njim. Ne pita se on više ni za šta u ovoj našoj Srbiji što je i dobro na kraju krajeva .

  12. Prvo ih probrano pohapse a onda se Vučić javlja kao veliki vladar koji milosrdno abolira, Sve je nameštena i smošljen radbota između njih dvojice.Pali, gasi je već davno oprobana tehnika te je i ovog puta vidimo.Takvu gomilu naivnih prevara nije svet video.Gubi se vreme, urušava ekonomija zemlje i nema izlsaka iz velike krize u koju Srbija sa ovom vlašću tone. Boljitak je samo laž, cene skauću neprestano, , veliki trgovinski centri prijavljuju diskonte nevažnih namirnica ali zato poskuplju oni glavni artikli te Vučić ima šanse da obmanjuje , a veruju mo oni koji ne umeju da razmišljaju, veruju mi zabluđeni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.