Tepić optužila gradonačelnika Novog Sada, a Pilja optužila Tepić 1Foto: BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS)

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić ocenila je danas da nije dobro to što je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević nagradio načelnika policije Darka Cvijovića koji je, kako tvrdi, tražio da se sudu ne prijavljuje da su Aleksandar i Andrej Vučić upali u prisluškivane razgovore lidera Srpske desnice Miše Vacića.

Tepić je ispred Gradske kuće u Novom Sadu ponovila tvrdnje od pre nekoliko dana iz navodnog službenog zapisnika o prisluškivanju Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja i rekla da se načelnik odeljenja za borbu protiv ekstremizma Darko Cvijović više puta spominje u belešci.

„Cvijović je nagrađen ovde u Gradskoj kući pre mesec dana, gde ga je gradonačelnik Vučević dočekao, 21. februara, razmenili su poklone i zahvalio mu je kao zaslužnom građaninu“, rekla je Tepić.

Potpredsednica SSP-a je rekla i da je Cvijović „naložio da policajci daju svoje službene legitimacije osobama sa ulice koji su sa tim legitimacijama učestvovali u racijama u Nišu i ostalim gradovima 2018. godine“.

Oko 50 metara od Marinike Tepić, medijima se obratila i poslanica Srpske napredne stranke Biljana Pantić Pilja, koja je verbalno napala Mariniku Tepić i pokazala nekoliko fotografija.

„Pitala sam pre sedam dana gospođu Marinku Tepić za račune na Mauricijusu, a sinoć smo svi saznali šokantna otkrića da na tim računima ima šest miliona evra građana Srbije, koje je Dragan Đilas ukrao od građana“, rekla je Pilja.

Pilja je upitala šta je sa tim „navodnim parama“ i zašto Marinika Tepić ne odgovori „da li je istina da je primila 200.000 evra od narko klanova“.

Ona je potom pokazala i fotografije na kojima su Marinika Tepić, i kako ona tvrdi narko diler Filipović kojem je „dok je bila pokrajinska ministarka dala milion dinara za teretanu ili fitnes klub“.

Pilja je pokazala i fotografije predsednika SSP-a Dragana Đilasa i muškaraca za koje ona tvrdi da su narko dileri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari