Tepić optužila gradonačelnika Novog Sada, a Pilja optužila Tepić

Ostavite komentar


  1. Dok oni pljuju jedni druge, a evidentno je da su imali sape u drzavnoj kasi, institucije nista ne rade. Zato ljudi i Srbija propada, i posle kao nisu svi isti i ne treba neko ko nije bio na vlasti. Treba. Pamet u glavu, nemate jos 30 godina da izgubite…

    1. Pusti ti te vuciceve izlizane fore „SVI SU ISTI“…
      Nismo svi isti.
      Oni su lopovi i kriminalci a mi smo posten narod…

  2. Marinika kad iznosi optuzbe, ona govori i konkretno ko je sta uradio. Obznani imena. A Pilja? Ona samo pokaze sliku i… Imena nigde.

    1. Vi očigledno ne želite da verujete u istinu.
      Od SNS-ovih do svih ostalih bitnih političkih igrača kao i Đilasa i Tepićku možete strpati na robiju.
      Ali to samo pod uslovom da Putin zavlada Srbijom ili neka slična politička opcija.
      Ovo sve lopine i kriminalci što nit znaju šta je to nit imaju obraz.

  3. Marinika sestro, svaka ti čast, treba tu svraku istrpeti ne jednom nego stalno. Svakog dana su sve agresivniji, kad će ti izbori pa da izađemo mi ostali 60 %.

  4. Marinika daj broj racuna sa Mauricijusa, kazi nam tacno u dolar, euro koliko Djiki para ima

    1. A koliko para ima tvoj „veliki vodja“ i njegov brat na kontima sirom sveta? Zasto to ne pitas?

    2. Lola, ako vec lupas po tastaturi,znaci imas kompjuter ti malo guglaj Deutche Bank Mauricius i samo ce ti se kasti da ta banka je vratila dozvolu za poslovanje narodnoj banci Mauricijusa.Sve ostalo je budalastina samo mi nije jasno ko ga smesti Vucicu i ostalim strucnjacima.Slobodno proverite.

      1. Mora da je račun u Deutche Bank Mauricijus provalio isti onaj stručnjak koji mu je onomad iskopao podatak da u Americi svakih 10 sekundi gine po jedan perač prozora.

  5. Juče se ceo dan nešto saplićem…
    Uzmem da operem sudove-polomim tanjir,
    da usisam dnevni boravak-srušim cveće, da se obrijem- posečem se kao nikad do sad.
    Stavim prst na čelo i setim se da ni jednu od te dve gospode nisam juče ni čuo ni video.
    Shvatio sam da je bar jedna od Vas dve neophodna da me ne bi „terao maler“.
    U tri reči:
    Vi ste naše fabrike i naši bankovni računi.

  6. Pilja sada pokušava kao i Martinović sa štrajkom gladju da parira Obradoviću, a ova da kopira Mariniku. Ali ne možeš kopirati Mariniku. Marinika to radi iz iskrenog uverenja, a Pilja po nalogu bosa SNS-a. Tako da ovi jalovi pokušaji SNS-a neće dugo trajati. Gde su laž i poltronstvo sve se pretvori u tamo neku Pilju ili Bakareca. Samo napred Marinika! Šta je SNS sem bleda kopija i tragikomedija. Tepić – dostojanstvo, a Pilja – poltronstvo.

  7. Podrška za Tepićku!!
    A Pilja?
    Pa pilja.Samo radikalno napredno!!!
    Svi su oni Šešeljeva deca najvećeg smutljivca i nikogovića u istoriji Srbije!!!

  8. Госпођа Пија их туче њиховим оружјем.

  9. Za sve što iznese, Marinka ima dokaze pokaže ih, dostavi tužilaštvu (kada se glavna tužiteljka nekad pojavi na radnom mestu.
    Pija,koja se nije kvalifikovala za zadrugu, što joj je bila preporuka za skupštinu, priča ono što joj je naložio glavni spin majstor, ne obazirući se na to što je dokazano da takva banka ne postoji već 3 godine tako da decembar prošle godine samo pokazuje falsifikivanje dokumenata. Uostalom i ministri falsifikuju diplome, to im je manir. Pijin nalogodavac zna da će bulumenta koja ga podržava u to poverovati jer ne razmišlja. Da li je uopšte u stanju da razmišlja, postaje sve diskutabilnije.

Ostavite komentar


Politika

Proglašena lista dr Dejana Žujovića 8

Proglašena lista dr Dejana Žujovića

Gradska izborna komisija (GIK) saopštila je danas da je usvojila rešenje o proglašenju izborne liste broj 4 Grupa građana - Zeleni Beograd - Kad ako ne sad - Dr Dejan Žujović za beogradske izbore 2. juna.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.