Tepić: Za mene je šok što je identitet jedne od maloletnica otkrila njena majka 1Foto: FoNet/ Aleksandar Barda

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je danas da „nikada ne bi javno otkrila ko su maloletnice čije se nage fotografije i snimci nalaze na telefonima Palminih najbližih saradnika“, kao i da je za nju „šok“ što je identitet jedne maloletnice otkrila njena majka.

Tepić je za Nova.rs izjavila da je za nju „skandalozno to je što je direktorka Centra za socijalni rad iz Jagodine (Biserka Jakovljević) obelodanila identitet svog deteta i što je (Dragan Marković) Palma prethodno najavio da će to da uradi“.

Tepić je rekla da posle toga očekuje da „tužilaštvo i policija počnu da rade svoj posao onako kako bi trebalo“.

Povodom izjave Jakovljević, Tepić je kazala da se „najviše trudi da se obezbedi zaštita za svedoke, očevice i žrtve“, i da su time što se majka devojčice obratila javnosti „potvrđena njena saznanja“ koja je danas prenela novinarima.

Tepić je rekla da će u petak u kraljevačkom tužilaštvu ponovo dati iskaz povodom navoda da je Dragan Marković Palma u Jagodini i Končarevu organizovao zabave na kojima su podvođene devojčice i žene.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

20 reagovanja na “Tepić: Za mene je šok što je identitet jedne od maloletnica otkrila njena majka”

  • Ako pomaže u sklanjanju ovih sa vlasti,onda nam je Tepić sam Bog poslao.Napred,Marinika !

   • Ova nacija je definitivno pukla. Kad čak i deca više nisu sveta. Opozicijo, šta koji moj još čekate. Organizujte neke proteste ali ne glupe šetnje već blokadu života do pobede!

  • Nju treba izvesti na sud i pitati je da li je ona to direktno videla da je Palma neku silovo i ili nesto drugo za to se ide u zatvor jer nikom nije svetlila kaže:

   Ako ne svetlis nekom sta je neko radio to je zatvorska kazna

 1. Nema mesta sokiranju.Nemastina i socijalna nesigurnost u sadasnjem drustvu poremetili su medjuljudske odnose do apsurda.Resenje ipak postoji a zove se nezavisno sudstvo,efikasno i vanstranacko.Radite samo svoj posao posteno ,bice dovoljno.

  • То нису немаштина и социјална несигурност, то је морално посрнуће.

  • Daće Palma mami otkaz Ako ga najzad pritvor promeniće mama mišljenje Ko zna ko joj sve preti Slike je odgledalo pola Jagodine sirće se prosuo ali sada ekipa preti

  • Ima jedna poučna narodna priča o pastiru koji stalno viče:“Evo vuka“, na kraju mu niko ne veruje

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.