Protest 1. februara zbog pritisaka na N1 1Foto: N1

Protest protiv „medijskog mraka“ i „onemogućavanja gradjana“ da prate program televizije N1, kao i zbog „konstantnih pritisaka na tu televiziju“ održaće se u subotu, 1. februara na Trgu Nikole Pašića.

Skup će početi u 16 časova, na protestu će govoriti profesor Fakulteta političkih nauka Čedomir Čupić, novinar Filip Mladenović i profesorka Biološkog fakulteta Biljana Stojković.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

6 reagovanja na “Protest 1. februara zbog pritisaka na N1”

  1. Meni sada stvarno nije jasno ko ovde bezobrazno laže. Telekom pokaže papir na kome lepo piše šta će da se desi ako nastave da emituju program tv N1. Nakon nekog vremena javi se N1 i kažu da su oni u mediskom mraku, pa dobro ja uđem u trgovinu i hoću da kupim hleb a prodavac kaže da možete da kupite hleb, ali morate da kupite i mleko. Junajted grupa mi sve više liči na organizaciju koja je postojala u Čikagu za vreme Al Kaponea.

    • I vama stvarno dosad nije sve jasno?. Nažalost po vas, nemojte uopšte da gubite više vreme i pokušavate da razumete probleme u Srbiji!

    • Malo se prave ludi i telekom i premijerka, oni bi da posle idteka ugovora pustaju za dzabe, dok otvorena javna ponuds stoji vec danima po ceni od 0.4 eur po korisniku, sto je trzisna cena, ali se niko iz telekoma ne oglasava..

  2. Svi su Oni isti,za vreme Slobe,ometali su index radio,b92 I studio b,Za vreme demokratije jedino je postojao radio focus,a sada hoce da ugase N1.
    Nikad u Srbiji nece biti slobode govora,a kakvo nam je novinarstvo to je vec za drugu temu.

  3. Stvarno ste VI novine koje uvažavaju druga mišljenja od vašeg. Ja pišem a Vi uporno brišete.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.