Umesto u bioskopu, tribina srpske opozicije onlajn iz kancelarije Inicijative za Požegu   1Požega/Foto: N.Kovačević 

Umesto u požeškom bioskopu, kako je to ranije bilo najavljeno, tribina srpske opozicije „Kamo dalje, rođače!?“, emitovaće se uživo na internetu iz kancelarije Inicijative za Požegu, koja organizuje taj skup. 

Građani će tribinu moći da prate sutra, 17.oktobra od 17 časova, na Jutjub kanalu, Fejsbuk stranici, Instagram profilu i Tviter nalogu Incijative za Požegu. 

Dragan Jovanović Danilov, v.d. direktora Sportsko-kulturnog centra Požega, dopsiom je juče obavestio Inicijativu za Požegu, koja je platila zakup bioskopske sale, da se taj skup odlaže za „neki budući termin“, zbog „pogoršanja epidemiološke situacije u vezi sa korona virusom u Srbiji i porasta broja novozaraženih“.  Iz istih razloga, dodaje direktor, odložena je i pozorišna predstava „Primadone“.

Učesnici tribine biće: Marinika Tepić, potpredsesnica Stranke slobode i pravde, Pavle Grbović, predsednik Pokreta slobodnih građana, Radomir Lazović, Ne davimo Beograd, Nebojša Zelenović, gradonačelnik Šapca, i Jovo Bakić, profesor Filozofskog fakulteta i član GO Partije radikalne levice. Moderator razgovora biće Bogdan V. Radovanović iz Inicijative za Požegu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari