Užički i čajetinski naprednjaci podržali šefa države 1Foto: Logo

Naprednjaci iz Užica i Čajetine oglasili su se saopštenjima, skoro identičnog sadržaja, kojima su izrazili „punu podršku“ Aleksandru Vučiću u odbrani nacionalnih intresa na Kosovu i Metohiji, a potom „najoštrije osudili sramotno ponašanje opozcije“.

„Aleksandar Vučić svim snagama bije bitku za Kosovo i Metohiju i pokušava da sve ono što su neki pre njega pogrešno radili ispravi i izvuče maksimum za naš narod“, saopštio je Gradski odbor SNS Užice i poručio da su uz Vučića „Užice i Užičani“.

Užički naprednjaci su poručili da „najoštrije osuđuju sramotno ponašanje tajkunsko-lopovske koalicije predvođene Đilasom, Jeremićem, Obradovićem i sličnima koji su prodavali nacionalne i državne interese dok su bili na vlasti zarad ličnog bogaćenja“.

„Neki od njih se vode logikom „što Srbiji gore to su veće šanse da dođemo na vlast“, drugi očigledno nisu svesni trenutka u kome se Srbija nalazi, a treći su angažovani direktno na urušavanju stabilnosti zemlje“, ocenio je užički odbor SNS.

I Povereništvo SNS u Čajetini je obavestilo javnost da „daje punu podršku Aleksandru Vučiću“ a potom osudilo „necivilizacijske istupe predstavnika tajkunsko-lopovske koalicije, Đilasa, Obradovića, Stamatovića i sličnih koji“, kako se navodi, „ne biraju reči u medijima, takmičeći se u pretnjama predsedniku Srbije, izlivima mržnje i lažnog patriotizma“.

„Time što su nedvosmisleno podržali jedinstven stav nekih nevladinih organizacija u Srbiji i privremenih institucija u Prištini da se očuva celovitost i nezavisnost lažne države Kosovo, bez da Srbija dobije bilo šta, ove lažne patriote punih džepova potvrđuju da su na istom zadatku sa stranim agenturama koje razbijaju jedinstvo države u ovim prelomnim trenucima“, poručuju, između ostalog, čajetinski naprednjaci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari