Veselinović: Bojkotom protiv rušenja ustavnog poretka 1Foto: Savez za Srbiju

Lider Pokreta za preokret i jedan od lidera Saveza za Srbiju Janko Veselinović nastavio je kampanju bojkota izbora iz Rume gde je u razgovoru sa građanima istakao da je bojkot prolećnih lažnih izbora rezultat koji proizilazi iz Sporazuma sa narodom. 

“U ovom dokumentu nastalom iz pobune naroda jasno piše da će organizacija i sprovođenje lažnih izbora predstavljati rušenje ustavnog poretka od strane režima i da organi koji na osnovu njih budu formirani neće biti ni legalni ni legitimni. Svako ko se bavi protivustavnim aktivnostima kad – tad mora da odgovara”, istakao je Janko Veselinović. 

“U Sporazumu sa narodom koji je potpisalo preko 200 000 građana stoji da nećemo priznati akte koje takav režim bude donosio i da ćemo se svim sredstvima boriti za uspostavljanje demokratske države. 

Bojkot nije cil, on je sredstvo, jedino moguće u situaciji totalne blokade medija, kupovine glasova, ucenjivanja i pretnji i drugih pritisaka koji ne mogu da izrode ništa drugo osim lažnih izbora i nelegalne vlasti”, završio je Janko Veselinović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari