Vranje: Narodna stranka pozvala građane na bojkot manifestacija u organizaciji gradske vlasti 1Ilustracija Foto: www.wikipedia.org /Wlodzimierz

Gradski odbor Narodne stranke u Vranju pozvao je danas građane da bojkotuju, kako naredne izbore, tako i sve manifestacije u organizaciji gradske vlasti – koju čine Srpska napredna stranka i Socijalistička partija Srbije, navodeći da one služe za „ispumpavanje novca iz gradskog budžeta i za anesteziranje naroda“.

U saopštenju gradskog odbora Narodne stranke u Vranju koje je dostavljeno medijima se navodi da se građani Vranja pozivaju da iz istog razloga bojkotuju i „besmislenu kvazi manifestaciju, predstojeći vašar zvani ‘Dani Vranja’ na kome će nastup nekoliko estradnih umetnica koštati građane više od 100.000 evra“.

Narodna stranka u Vranju navodi da u isto vreme grad ima mnogo nerešenih problema koji utiču na život njegovih gradjana, kao što su siromaštvo, infrastruktura ili nedostatak vodovoda i kanalizacije u rubnim područjima.

„Narodna stranka izražava žaljenje što se ovoliki novac poreskih obveznika troši iracionalno a gradjanima Vranja obećavamo da kada ovu vlast smenimo i kada ista postane bivša, to više neće biti praksa već će se novac svih gradjana Vranja trošiti u vrhu javnog interesa“, pipe u saopštenju.

„Dani Vranja“ su manifestacija koja se u Vranju krajem avgusta održava desetak godina unazad, uz različite dnevne turističke sadržaje, iako najveće interesovanje a i posećenost imaju koncerti koji se održavaju u večernjim satima, a ove godine je predvidjeno da manifestacija traje od 22. do 25. avgusta

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari