Šapić: Sa Vučićem razgovarali o tačkama koje spajaju SPAS i SNS 1Foto: FoNet/ Zoran Mrđa

Lider Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je danas da je na sastanku sa predsednikom Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandrom Vučićem i članovima njegove delegacije razgovarano „o tačkama koje su praktično vezale“ te dve partije a koje se tiču političkih cljeva.

Šapić je nakon završenog prvog sastanka o ujedinjenju SNS i SPAS, koji je održan u prostorijama SNS na Novom Beogradu, rekao da su tema razgovora bile „tehničke stvari“.

„Pričali smo o tehničkim stvarima i o tačkama koje su nas praktično vezale. Nije bilo spektakularnih razgovora osim što smo ranije započeli Vučić i ja. Obavestićemo koje su tačke na osnovu kojih smo odlučili da se ujednimo i kako će to da se sprovede“, kazao je Šapić.

On je rekao da je reakcija odbora SPAS na najavu o ujedinjenju sa SNS „bolja nego što je očekivano“.

Vučević: Nismo razgovorali o budućim funkcijama Aleksandra Šapića nakon ujedinjenja

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, koji je bio član delegacije SNS, je nakon razgovora rekao da će konačna odluka o ujedinjenju sa SPAS-om biti doneta na sednici glavnog odbora stranke, 29. maja.

Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je da se sa Srpskim patriotskim savezom (SPAS) Aleksandra Šapića na današnjem sastanku razgovaralo konkretnije o procesu ujedinjenja.

Naveo je da je predsednik SNS Aleksandar Vučić, koji je predvodio delegaciju SNS, tokom razgovora sa Aleksandrom Šapićem posebno govorio o planu za razvoj Srbije.

Vučević je za dnevnik televizije Prva rekao da nisu razgovarali o budućim funkcijama koje će dobiti Aleksandar Šapić nakon ujedinjenja.

„Konačnu odluku imaćemo na glavnom odboru SNS 29. maja“, rekao je Vučević, koji je i gradonačelnik Novog Sada.

Aleksandar Šapić najavio da u njegovom timu kampanje za izbore u Beogradu i angažmana u SNS neće biti mesta za Gorana Vesića

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari