Vučević: SNS se trudila da bude dobar koalicioni partner, dala im i više nego što zaslužuju 1Miloš Vučević Foto: Grad Novi Sad (arhiva)

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je da se Srpska napredna stranka (SNS) trudila da bude „dobar koalicioni partner sa svima“, i da je koalicinonim parterima dala i više nego što zaslužuju.

Vučević je u intervjuu za Blic upitan koliko je stabilna koalicija sa Socijalističkom partijom Srbije, rekao da nema dilemu da će se, prvi put kada bude mogla da se napravi većina na drugoj strani, „svi uduržiti da pobede SNS“.

„Mi smo se kao koalicioni partneri trudili da budemo dobri sa svima, dali smo im više nego što zaslužuju, pokazali smo dobru volju i da razumemo da je potreban širi društveni konsenzus oko najvažnijih tema. Nemam dilemu, prvi put kada bude mogla da se napravi većina na drugoj strani, svi će se udružiti da pobede SNS“, rekao je Vučević.

Upitan da li postoji mogućnost da SNS sama napravi vlast ili sa nekim drugim, rekao je da su oni uvek za razgovore, ali da prvo žele da vide izborne rezulatate i ko će kako proći.

„Ne isključujemo mogućnost neke koalicije, ali ih ne pravimo a priori. Dogovaraćemo se“, rekao je Vučević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari