Vučević: SNS se trudila da bude dobar koalicioni partner, dala im i više nego što zaslužuju

Ostavite komentar


  1. Zakonom o javnim nabavkama je striktno zabranjeno da ista firma radi projekat i izvodjenje projekta. Ako proverite portal za nabavke RTV-a, videcete rezultat SNS koalicije sa SPS-om. Za ocekivati je da ce nova zgrada jos dugo nece biti osposobljena za rad jer koalicinoa firma koja radi i projekat i izvodi radove na opremanju televizijskom tehnikom to ne zna da uradi. Vazno je da je koaliciona firma pokupila avanse, a o zavrsetku posla ce brinuti neka druga vlast… jednog dana?

  2. Da li se ovaj covek uvek konsultuje sa nalogodavcima njegovim ili sam smislja sve sto ima da kaze…Zasluzuju…ahahahahahahah

  3. Kakva nebitna osoba izigrava neku veličinu. Lik je prevazišao Maju Gojković . Ostaće upamćen kao najmizernihi gradonačelbik ovog nekada grada.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.